Day 324: access

by Cláudio Vilarinho

© Atelier BBV, rehabilitation of the Caima river banks in Oliveira de Azeméis

 

Relacionado com o concurso que decorre no atelier, no dia de ontem tivemos uma reunião com os arquitetos paisagistas.

Durante a mesma, foi-lhes apresentada a proposta. Concordando com a nossa estratégia de projeto, a qual é bastante arriscada, por eles foram tecidas algumas considerações. Uma dessas considerações fez com que tivéssemos que rever o projeto; a revisão consistiu em inverter 2 pisos.

Paralelamente prosseguimos com uns estudos ao nível da(s) fachada(s). Neste tema, não estamos a ser produtivos como gostaríamos.

Até amanhã…

About the ongoing competition at the studio, yesterday we have had a meeting with the landscape architects.

During this meeting, we have presented our proposal to them. Agreeing with our design strategy, which is quite risky, they have made some considerations. One of those implied a revision to the whole project; it consisted of inverting 2 floors.

Alongside it we continue with the studies of the façade(s). On this subject, we are not being so productive as we would like.

See you tomorrow…